Met een ongekend groot vakmanschap

Wij ontwikkelen en produceren stansvormen, uitbreeksystemen, modellen, pregen, stans/rilplaten, separeervormen en rilmatrijzen allemaal in eigen huis. Met een ongekend groot vakmanschap en door gebruik te maken van de meest moderne apparatuur. Dit resulteert in hoogwaardige gereedschappen voor het stansen van verpakkingen, displays en drukwerk in zowel massief- , golf- en vouwkarton

Hanenkamp portret

Een van de belangrijke pijlers onder het succes van de afgelopen jaren is de service en begeleiding die Diefac Stansvormen haar relaties biedt. Met onze eigen servicedienst helpen wij onze relaties pro-actief om de steltijden en instellingen van de machine te optimaliseren en te verbeteren. Waar nodig zijn we zelfs in staat een interne opleiding te verzorgen voor uw personeel. Diefac Stansvormen voorziet hiermee in een onmisbare toegevoegde waarde. (zie ook adviescentrum)

Diefac designstudio

Door gebruik te maken van onze eigen R&D afdeling lopen we altijd voorop als het gaat om innovaties. Juist de ontwikkeling van nieuwe processen in deze , toch ambachtelijke, tak van sport is voor ons heel belangrijk. Als het aan ons ligt zal de toekomst alleen maar sneller, beter en mooier worden in onze branche!

Het is dan ook niet voor niets dat wij door innovatiedeskundige Senter Novum zijn bestempeld als een “zeer innovatieve en professionele organisatie waar de klant centraal staat”.

Ontdek zelf wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!